Cyfra: rośnie
Spadochron: jest Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Wrz 2008 Posty: 120 Skąd: 54.2199,19.1023
Wysłany: 2010-07-26, 15:47
No dobra - to jeszcze raz wyjaśnie, bo widzę, że opatrznie mnie zrozumiano
ula napisał/a:
Tez nie rozumiem, co maja platne reklamy publikowane w Internecie do wywiadu "ekspertow" w telewizji.
Niewiele, ale ja nie odnosiłem się bezpośrednio do telewizyjnego wystąpienia, ale do pierwszego postu Darka Jurka. Tam stwierdził, że chwalenie się byciem "największą szkołą" (co według mojej obecnej wiedzy ma wszelkie znamiona być zdaniem prawdziwym) jest żałosne. Moim zdaniem nie jest, więc żeby włączyć Darkowi Jurkowi tryb 16:9 (czytaj: szerszą perspektywę ), dałem za kontr przykład reklamę Atmosfery ("największe doświadczenie") i mam wrażenie, że w tym przypadku nie powiedziałby, że to żałosne. Nie dlatego, bo to forum Atmosfery , ale dlatego, że zapewne tak nie myśli.
ula napisał/a:
A to jest nasza reklama i za nia placimy i mozemy napisac, co uwazamy za etyczne i zgodne z prawda.
Nie kwestionowałem zawartości waszej reklamy - posłużyła ona tylko jako przykład. Nie było moją intencją stawianie w wątpliwość słów znajdujących się w linku sponsorowanym.
W każdym bądź razie rzeczywiście wyszedł z tego offtop, więc jak ktoś chce dalej sobie w tym temacie "pogębować", to proponuje PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum